1 Nisan 2017 Cumartesi

Zamansız Bir Yaz Akşamı

Bu akşam, günün karmaşasının tümüyle üzerime geldiği bir anda radyoda çalmaya başlayan şarkı ile çok başka yerlere gittim.
  
  'Bir yaz akşamında hafif esen rüzgar, denizin kokusunu hissediyoruz ikimizde.Kumsala vuran dalga sesleri, sen ve ben susuyoruz.Galiba olmak istediğim yerdeyim..Gökyüzünde milyonlarca yıldız, derken bir tanesi kayıyor.Derin düşünceler içinde kayboluyorum bir an..Benimlesin.Kollarınla sarsan beni, bir yere gitmem..'

''Anı dondurmak mümkün mü ? Benimle kal..Gökyüzü bizim, yıldızlar, ay ışığı, bu deniz, bu kumsal bizim..
'Uzun zamandır hissetmediğim karmaşık duygular.Düşüncelerim fazlalaşıyor..'
''Kalbimin en özel yeri sana ait., artık bırakmam.Benimsin !''

  Neler neler geçiyor dakikalar içinde zihnimden..Sadece bir an.. Gözlerim kapalı ve ben olmak istediğim yerdeyim.Şarkının hissettirdiği karışık duygular, dakikalar sonra bitmesini hiç istemediğim bir şeylere dönüştü..Zihnimde dönüp duran plak ve ben o yaz akşamındayım.Ritim hızlanıyor ve işte sona yaklaştık, içimde kopan fırtınalara karşın o an ve mekanın içinde olmak istiyorum.Ne tuhaf, içimdeki boşluktan sızıp gelen düşüncelerin bir anda beni tamamen içine alışı, teslim oluşum..
  Şarkının etkisinde uzunca bir süre kaldım.Sonra ilk iş zihnimdekileri toparlayıp yazmak oldu.Umarım başarılı olabilmişimdir.Nerede ve kiminle olduğumu bilmediğim bir anda ve zamanda kaybolmak istediğimi anladığım bir akşam.Belki bir gün gerçek olur..

Epitaph King Crimson, dinlemenizi isterim..Belki siz de andan ve mekandan bağımsız kısacık bir yolculuğa çıkarsınız..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder